1. juni 2009

Ost og skinkehorn

I dag hadde vi ost og skinkehorn til "lunsj" kl 16.30. De ble veldig gode.
Her er også oppskriften:

16 stk
45 g margarin
3 dl melk
35 g gjær (jeg brukte en pakke tørrgjær)
3/4 ts salt
1 ss sukker
ca 400 g hvetemel (jeg brukte ca 140g sammalt hvete fin)
Lages som vanlig gjærdeig. Hev i 30 minutter. Del i 2. Lag en flat rund leiv av begge. Del opp i "pizzastykker" slik at du får 8 deler.

Fyll:
Smør margarin nederst, så skinke og deretter ost.
(En kan bruke engelsk cheddar, men det hadde ikke jeg i dag).
Legg litt på hver bit og rull sammen fra den største enden. Legg på stekeplate og pensle med egg. Strø litt ost over på toppen.

Stekes ved 230g C i 14 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

iingvild.o@gmail.com