10. februar 2009

Daimkjeks

5 små daimplater fra dobbeldaim sjokolader
250 g hvetemel (300g i opprinnelig oppskrift)
5ss sukker
2 ts vaniljesukker
100g brunt sukker
200g smør/margarin (ikke smeltet)
4 ss kaldt vann
1 ts natron

Rør sammen margarin og de to sukkerartene. Ha i vann og hakket daim. Bland i resten.

Rør til en jevn masse.

Lag en pølse og kutt opp kaker. Jeg ruller deigen i plastfolie. Legg på plate og press litt utover. De går litt ut under steking, men ikke mye.

Dette blir ca 30 stykker.

Stek ved 250 grader C i 4-6 minutter. (5 minutter passet bra i dag.)

Avkjøles straks på rist, ta av bakepapiret etter hvert.

Pynt evt med litt smeltet sjokolade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

iingvild.o@gmail.com