1. april 2008

Pasta med kjøttdeig



200 g Pasta, gjerne tagliatelle
250 g Kjøttdeig
Smør/olje til steking
2 Skiver Bacon
1/2 Løk
100 g Sjampinjong
1 1/2 dl Kremfløte
1/2 ts Karri
1/4 ts Kajenne- pepper
Salt og pepper
Brokkoli
Parmesan


Kok pasta i saltet vann etter anvisning på pakken. Slå av vannet.

Skjær brokkoli i mindre buketter og kok så vidt møre i lettsaltet vann. Slå av vannet og hold bukettene varme.

Brun kjøttdeigen i olje eller smør i panne. Klipp bacon smått og fres gyllent i oljen/smøret. Finhakk løk og sopp og la det surre med kjøttdeig og bacon noen minutter. Rør i karri, kajennepepper, salt og pepper og fløte. La stuingen koke sammen noen minutter.

Servér i dype porsjonstallerkener med pasta nederst, en raus porsjon kjøttstuing oppå, brokkolibuketter og evt. revet parmesan på toppen.

Kilde: http://dinmat.aftenposten.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Middag/Pasta-og-risotto/Pasta-med-kjøttdeig/(no_of_portions)/2/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

iingvild.o@gmail.com