200 g Pasta, gjerne tagliatelle
250 g Kjøttdeig
Smør/olje til steking
2 Skiver Bacon
1/2 Løk
100 g Sjampinjong
1 1/2 dl Kremfløte
1/2 ts Karri
1/4 ts Kajenne- pepper
Salt og pepper
Brokkoli
Parmesan
Kok pasta i saltet vann etter anvisning på pakken. Slå av vannet.
Skjær brokkoli i mindre buketter og kok så vidt møre i lettsaltet vann. Slå av vannet og hold bukettene varme.
Brun kjøttdeigen i olje eller smør i panne. Klipp bacon smått og fres gyllent i oljen/smøret. Finhakk løk og sopp og la det surre med kjøttdeig og bacon noen minutter. Rør i karri, kajennepepper, salt og pepper og fløte. La stuingen koke sammen noen minutter.
Servér i dype porsjonstallerkener med pasta nederst, en raus porsjon kjøttstuing oppå, brokkolibuketter og evt. revet parmesan på toppen.
Skjær brokkoli i mindre buketter og kok så vidt møre i lettsaltet vann. Slå av vannet og hold bukettene varme.
Brun kjøttdeigen i olje eller smør i panne. Klipp bacon smått og fres gyllent i oljen/smøret. Finhakk løk og sopp og la det surre med kjøttdeig og bacon noen minutter. Rør i karri, kajennepepper, salt og pepper og fløte. La stuingen koke sammen noen minutter.
Servér i dype porsjonstallerkener med pasta nederst, en raus porsjon kjøttstuing oppå, brokkolibuketter og evt. revet parmesan på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
iingvild.o@gmail.com