Kakebunn:
4 egg
2dl sukker
250g mandler
1dl maizena
3ss kakao
1/2 ts bakepulver
Fyll:
7,5 dl kremfløte
50g kokesjokolade
200g After Eight mintsjokolade (1pk)
Pynt:
100g After Eight mintsjokolade (1/2 pk)
Lag sjokoladekremen først: Kok opp 5dl kremfløte i en liten kjele. Ta kjelen av platen og ha i After Eight-sjokoladen og kokesjokoladen. Rør til sjokoladen har smeltet helt. Sett kjelen i kjøleskapet til fløteblandingen er helt kald (gjerne over natten).
Lag så kakebunnen. Pisk egg og sukker til eggidosis. Mal mandlene og vend i. Sikt i det tørre og bland deigen forsiktig sammen.
Hell deigen i en ringform med 24cm i diameter. Stek kaken på nederste rille ved 180 grader C i ca 35 minutter. Avkjøl i formen. Sett kaken i kjøleskap før deling i 3 deler.
Ha sjokoladefløten i en bakebolle og bland med resten av kremfløten. Pisk denne til en stiv sjokoladekrem. Fordel kremen inni og oppå kaken.
Sprøyt gittermønster og pynt med halve After Eightsjokolader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
iingvild.o@gmail.com