4 porsjoner
2 charlottløk eller 1/2 løk
1-2 små hvitløkfedd
1-2 små hvitløkfedd
1 eple
3 ss smør
1 ts karri
1ts gurkemeie
1ts gurkemeie
2 - 2 1/2 ss hvetemel
3 dl kraft (feks kyllingkraft terning)
1dl kremfløte
salt og pepper
1. Del opp eple, løk og hvitløk.Skrell og finhakk løken og eplet.
2. Stek dette litt smør i bunnen av en kjele.
3. Ha i hvetemel og krydder. Rør godt.
4. Tilsett kraft. La koke opp. La koke i 5 - 10 minutter.
5. Kjør sausen med stavmikser. Til en jevn saus.
6. Tilsett fløten og varm opp til kokepunktet.
7. Smak til med salt og pepper.
2. Stek dette litt smør i bunnen av en kjele.
3. Ha i hvetemel og krydder. Rør godt.
4. Tilsett kraft. La koke opp. La koke i 5 - 10 minutter.
5. Kjør sausen med stavmikser. Til en jevn saus.
6. Tilsett fløten og varm opp til kokepunktet.
7. Smak til med salt og pepper.
Server med for eksempel kylling, ris og salat/grønnsaker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
iingvild.o@gmail.com