5. februar 2013

Tacogryte

Vi skulle ha besøk av en vennefamilie og lagde (x2) dette til 4 store og 4 små. Det ble masse kjøtt igjen.

3 ts spisskummen
3 ts paprikapulver
1 ts salt
1 ts koriander
1/2 ts chillipulver
1 ts oregano
1/4 ts pepper

400g kjøttdeig
1 løk
2 hvitløkfedd
1 boks hakkede tomater
1/2 paprika
(Sopp)

Tomater
Agurk
Salat
Mais
Ananas
Revet ost
Tortilla (gjerne fullkorn)
Nachos
Rømme

Bland sammen krydderet. Start å steke kjøttet, og tilsett krydderet. Stek kjøttet ferdig og ta det over i en gryte. Stek løk og hvitløk, evt sopp. Ha i gryta sammen med tomatboksen og paprika. La det småkoke i minst 20 minutter.

Del opp tomater, agurk, salat, mais, ananas og ost. Ha det i skåler. Varm tortilla og nachos (i en brødform).

Serveres med rømme.

(Restene av kjøttsausen brukte vi på pitabrød og lagde kjapp pizza en hverdag).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

iingvild.o@gmail.com