En god variant til den vanlige potetsalaten!
Denne oppskriften er uten rømme/majones og er kjempe god, men kanskje litt "uvanlig".
16 Kokte poteter
2-3 bunter Gressløk
1 del eddik (1/4 dl)
3 deler olje (3/4 dl) (feks. soyaolje)
4 deler vann (1 dl)
salt og pepper
evt 1-2 "klyper" basilikum (ca 1/2 ts ?)
1/2 glass sylteagurker
Evt. 1-2 grønne epler
Dressingen blandes og ristes godt. NB Den må ristes før hver påføring.
Kokte poteter deles i skiver og legges lagvis i bolle. Mellom hvert lag strøs klippet gressløk og noen skjeer dressing så alle potetskivene blir våte, samt agurk.
Oppskriften i parantes er nok til ca 6 voksene personer, men vansklig å beregne.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
iingvild.o@gmail.com