125 g smør (temperert)
200 g hvetemel
et egg
Blandes til en deig og settes i kjøleskap i 1/2 - 1 time.
Fyll:
4 skiver bacon
800 g oppskåret kalkunkjøtt
1 løk
1 paprika
1/2 boks mais
1 pose tacokrydder evt hjemmelaget tacokrydder
1 glass tacosaus
Egg (pensling)
Tortillachips
Ha 2/3 av deigen i en paiform, resten brukes til lokk.
Forstek i 10 minutter ved 200 grader.
Stek løk, bacon og deretter kjøttet. Tilsett tacokrydderet og tacosausen. Ha alt i paiformen og legg lokket på toppen. Skjær ut hull i lokket, så damp kan komme ut. Pensle lokket med egg.
Stekes på 200 grader i 30 minutter.
OBS: Bildet er tatt før lokket er satt på!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
iingvild.o@gmail.com