6. august 2011

Tacopai med kalkunkjøtt

Paibunn:
125 g smør (temperert)
200 g hvetemel
et egg

Blandes til en deig og settes i kjøleskap i 1/2 - 1 time.

Fyll:
4 skiver bacon
800 g oppskåret kalkunkjøtt
1 løk
1 paprika
1/2 boks mais
1 pose tacokrydder evt hjemmelaget tacokrydder
1 glass tacosaus
Egg (pensling)
Tortillachips


Ha 2/3 av deigen i en paiform, resten brukes til lokk.
Forstek i 10 minutter ved 200 grader.

Stek løk, bacon og deretter kjøttet. Tilsett tacokrydderet og tacosausen. Ha alt i paiformen og legg lokket på toppen. Skjær ut hull i lokket, så damp kan komme ut. Pensle lokket med egg.

Stekes på 200 grader i 30 minutter.

OBS: Bildet er tatt før lokket er satt på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

iingvild.o@gmail.com