Friske bringebær
og
Lag mangosorbet av:
2 mango, saften av 1 sitron, 1 dl mangojuice/mango- eplejuice og 50 gram sukker.
Skrell mangoene, fjern steinene og grovhakk fruktkjøttet. Kjør fruktkjøtt, sitronsaft, juice og halvparten av sukkeret glatt i en matmølle.
Sett mangopureen i fryseren i 45 minutter. Ta den ut igjen og rør den nesten helt glatt. Sett den i fryseren igjen i 45 minutter til.
Sett mangopureen i fryseren i 45 minutter. Ta den ut igjen og rør den nesten helt glatt. Sett den i fryseren igjen i 45 minutter til.
2 eggehviter og 50 gram sukker
Stivpisk eggehvitene og resten av sukkeret. Ha den halvfrosne mangopureen i en matmølle. Kjør den glatt og tilsett eggehvitene litt og litt om gangen mens maskinen går.
Pureen skal bli til skikkelig slaps. Ha noen bringebær i ispinneformer eller i porsjonsformer og hell sorbeten over. La det stå i fryseren i 3 timer til den er frossen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
iingvild.o@gmail.com