Ingredienser i oppskriftostekake
225 gr Digestivekjeks
125 gr smør
200-250 gr Philadelphiaost
100 gr melis
1 ts vaniljesukker
1 beger lettrømme
¼ l kremfløte
1 pk sitrongelé.
Kjeksen knuses og blandes med smeltet smør. Sett formringen på et fat og fordel kjeksblandingenavkjøl i kjøleskapet. Lag geleén med halvparten av væsken og la den kjølne. Osten røres ut og blandes med melis, vanilje-sukker og rømme. Bland inn stivpisket fløte og den avkjølte geléen. Blandingen helles over kjeksen i formen og settes i kjøleskapet over natten.
Pyntes med kiwi før servering.
Steinar bursdagskakeversjon 2007: Gele på toppen, seigmenn rundt. :)
Kilde: Spise.no
225 gr Digestivekjeks
125 gr smør
200-250 gr Philadelphiaost
100 gr melis
1 ts vaniljesukker
1 beger lettrømme
¼ l kremfløte
1 pk sitrongelé.
Kjeksen knuses og blandes med smeltet smør. Sett formringen på et fat og fordel kjeksblandingenavkjøl i kjøleskapet. Lag geleén med halvparten av væsken og la den kjølne. Osten røres ut og blandes med melis, vanilje-sukker og rømme. Bland inn stivpisket fløte og den avkjølte geléen. Blandingen helles over kjeksen i formen og settes i kjøleskapet over natten.
Pyntes med kiwi før servering.
Steinar bursdagskakeversjon 2007: Gele på toppen, seigmenn rundt. :)
Kilde: Spise.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
iingvild.o@gmail.com