250 g hvetemel
2 ts bakepulver
2 ss honning
1 stk revet eple (eplet jeg brukte var ikke saftig, så jeg tilsatte litt juice)
50 g rosiner
1/2 ts kanel
1/4 ts malt ingefær
1/4 ts kardemomme
2 egg
2 dl naturell yoghurt (jeg brukte denne gangen mat yoghurt naturell)
Jeg brukte kjøkkenmaskinen til å blande røra. Først mel, bakepulver og honning. Deretter tilsatte jeg resten av ingrediensene. En bør passe på å ikke røre for mye, da røra kan bli seig.
Haes over i 12 muffinsformer. Er de av silikon, så skyll de litt i kaldt vann før du har i røra.
Stekes ved 180 grader i 15 - 20 minutter. (Mine stekte i 20 minutter).
Serveres lunkne med hjemmelaget syltetøy.
2 ts bakepulver
2 ss honning
1 stk revet eple (eplet jeg brukte var ikke saftig, så jeg tilsatte litt juice)
50 g rosiner
1/2 ts kanel
1/4 ts malt ingefær
1/4 ts kardemomme
2 egg
2 dl naturell yoghurt (jeg brukte denne gangen mat yoghurt naturell)
Jeg brukte kjøkkenmaskinen til å blande røra. Først mel, bakepulver og honning. Deretter tilsatte jeg resten av ingrediensene. En bør passe på å ikke røre for mye, da røra kan bli seig.
Haes over i 12 muffinsformer. Er de av silikon, så skyll de litt i kaldt vann før du har i røra.
Stekes ved 180 grader i 15 - 20 minutter. (Mine stekte i 20 minutter).
Serveres lunkne med hjemmelaget syltetøy.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
iingvild.o@gmail.com