Antall porsjoner: 4
Ingredienser:
400 g kyllingkjøttdeig
1 ss olje
½ løk
1 rød paprika
3 dl salsa
1 pose tortillachips
3 dl revet cheddar
Guacamole
Fremgangsmåte: Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og la det surre i noen minutter. Tilsett 2 dl salsa og varm opp.
Legg tortillachips i en ildfast form og fordel kjøttblandingen over. Legg på noen klatter rømme og resten av salsaen. Dryss revet ost på toppen. Gratiner i ovn ved 225 grader i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.
Server som appetittvekker eller med salat til et eget måltid. Ha gjerne hjemmelaget guacamole ved siden av.
Kilde: VG (http://www.vg.no/mat-og-drikke/oppskrift/oppskrift.php?id=2469)
Kilde: VG (http://www.vg.no/mat-og-drikke/oppskrift/oppskrift.php?id=2469)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
iingvild.o@gmail.com