4. mars 2011

Kyllingkjøttdeig med tortillachips





Antall porsjoner: 4 

Ingredienser: 
400 g kyllingkjøttdeig 
1 ss olje 
½ løk 
1 rød paprika 
3 dl salsa 
1 pose tortillachips 
3 dl revet cheddar 

Guacamole 



Fremgangsmåte: Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og la det surre i noen minutter. Tilsett 2 dl salsa og varm opp.
Legg tortillachips i en ildfast form og fordel kjøttblandingen over. Legg på noen klatter rømme og resten av salsaen. Dryss revet ost på toppen. Gratiner i ovn ved 225 grader i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.
Server som appetittvekker eller med salat til et eget måltid. Ha gjerne hjemmelaget guacamole ved siden av.

Kilde: VG (http://www.vg.no/mat-og-drikke/oppskrift/oppskrift.php?id=2469)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

iingvild.o@gmail.com