Ingredienser:
Bunn: 3 eggehviter, 2 dl sukker og 200 gr mandler.
Is: 3 dl kremfløte, 1 ss sukker, 3 eggeplommer, 3 dobbel-daim (knuses).
Bunn: 3 eggehviter, 2 dl sukker og 200 gr mandler.
Is: 3 dl kremfløte, 1 ss sukker, 3 eggeplommer, 3 dobbel-daim (knuses).
Bunn : Stivpisk eggehvitene med sukker, mal mandlene bland inn.
Stek i rund form på 175°C i ca 25 min. La bunnen avkjøles.
Is: Pisk fløte og sukker til krem. Pisk eggedosis av eggeplommene.
Bland krem, eggedosis og daimkulene forsiktig. Sett nøttebunn tilbake i stekeformen og smør kremen oppå. Sett i fryseren til isen er frossen. Ha på pynt før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
iingvild.o@gmail.com