11. april 2019

Eple-kokos kjøttdeiggryte

Middagen i dag ble til ved testing. Og det ble godt. Derfor kommer oppskriften her:

400g kjøtteig
2 små eller 1 stor rødløk
1 grønt eple i små biter
1 grønnsakbuljongterning
1 dl vann
1 boks kokosmelk

Ris/poteter
Eget valg av grønnsaker. Feks. gulrøtter og brokkoli
Evt. stekt skogsbacon

1. Stek kjøttdeig og rødløk sammen i stekepanna.
2. Tilsett eplebiter.
3. Løs opp 1 grønnsakbuljongterning i litt vann (ca 1 dl), ved oppvarming. Tilsett.
4. Tilsett kokosmelk og rør. Varm opp og kok lett.
5. La småkoke i 20 minutter.

Server med ris/poteter og grønnsaker.

Vi valgte i dag å steke litt bacon ved siden av. Godt med litt salt til denne gryta som er litt søt av eple og kokos.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

iingvild.o@gmail.com