Lagde denne til kvelds i dag. Det smakte veldig godt med krem til.
5 epler ( jeg hadde bare tre)
1 1/4 dl hvetemel
1 1/4 dl havregryn
1/2 dl brunt sukker
2 ts kanel
1/2 ts reven/malt muskat
60 g smør, helst romstemperert
En håndfull rosiner
1 1/4 dl hvetemel
1 1/4 dl havregryn
1/2 dl brunt sukker
2 ts kanel
1/2 ts reven/malt muskat
60 g smør, helst romstemperert
En håndfull rosiner
Sett ovnen på 175 grader C og skrell/del opp eplene. Ha de i en passende form. Strø over rosinene. Bland resten av ingrediensene i en bolle og kna det godt sammen. Ha det over eplene og sett formen inn i ovnen. Stekes i 30 minutter. Serveres med pisket krem eller is.
Kilde: http://www.myfoodpassion.net/1/post/2011/10/eple-smuldrepai.html
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
iingvild.o@gmail.com